Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 25 sep 06, 01:10

Jeg har tenkt den tanken lenge, snart ikke mere tid å gi eggen til å bevise at han kan bygge FFK opp til ett topp lag, vi vet at spillerne er gode nok, og vi vet at på gode dager så kan FFK slå alle, men vi er og blir for ustabile, og i lengden tror jeg det harr med treningene å gjøre, og derfor treneren.

 

Eggen har gjort en kjempe jobb, fra han kom til klubben i 2 div, og frem til da han reddt oss fra nedrykk i 2004, etter det har det gåt nedover med eggen, trakk seg litt tilbake ifjor, og kom tilbake igjen i år, uten å lykkes noe særlig, (jaja, cupfinalen er untaket, men det holder lissom ikke hvis vi rykker ned)

 

Jeg vet at det er mange som har meget stor respekt for trener kunskapene til Eggen jr. og jeg er ikke ute etter å tråkke dere på fingrene, men det er vel snart på tide å innse at han ikke rekker sin gamle far til knea engang når det gjelder kunskap i dette gamet!

 

Jeg mener, som nevnt i uttalige mange tråder tidligere at det er på sin plass at Eggen jr. med hjelpe trenere og alt, pakker sekken sin å stikker når vi begynner å skrive 2007, få inn helt nytt blod, med egne assistent trenere som de ansetter selv, og gi de nye trenerene god tid til å hente inn  de spillerne han mener vi trenger. Jeg mener det er på høy tid at noe skjer neste år ang trenerne, uansett utfall av årets sesong!

---------------------------

Jørn Moum
FFK, The Pride of Norway!

«I 1969 kuttet jeg ut kvinner og alkohol - og det var de verste
20 minutter i mitt liv» George Best (1946-2005)

-Dagfinn Enerly i mine tanker!! Riktig god bedring Dagfinn!!!-


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340