Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 18 sep 06, 23:33
Endret: 18 sep 06, 23:35
Opprinnelig postet av pss
Eggen verdsetter kun spillere med ekstremkvaliteter, utrolig fart , styrke , kreativitet, ballvinneregenskaper, osv...

Hadde han enda bare gjort det!

Dessverre er spillervurderinger og da spesielt vurderinger av forsterkninger LANGT ifra Eggens sterkeste side, men at man skal satse på spillere med spisskompetanse (gjerne spillere med spisskompetanse som utfyller hverandre) - JA TAKK! Eggen er vel strengt talt mannen som kjøper inn allroundspiller over alt og gjerne omskolerer de til all verdens posisjoner.

Hvem i alle dager er det du mener Magnussen skulle ha erstattet på FFKs midtbane? Det måtte blitt i en dyp midtbaneposisjon, men jeg ser rett og slett ikke potensialet til Magnussen og tviler på at han noen gang kommer til å slå igjennom i FFK. Hvorfor? Nettopp fordi han ikke har noen spisskompetanse! Han er verken hurtig, veldig god på hodet eller sterk i kroppen. Han er rett og slett bare en OK allround spiller, og da faller man igjennom på høyere nivå.

Jeg har for øvrig hørt at Agim Shabani var nærmere en plass i startelleveren enn Magnussen fra før førstnevnte ble tatt opp i A-stallen. Om dette stemmer eller ei, aner jeg rett og slett ikke, men det sier vel litt om hvordan ståa er for Magnussen for tida.

Å påstå at Eggen ikke satser på allroundspillere må vel rett og rimelig påstås å være sprøyt. Hva kaller du spillere som Christian Berg, Are Tronseth, Jon Anders Bjørkøy, Patrik Gerrbrand, Simen Brenne, Michael Røn, Martin Wiig og tildels Mihaly Toth?

Men en ting skal jeg gi deg rett i; Eggens sterkeste side har aldri vært, og kommer trolig aldri til å bli, talentutvikling. Knut Torbjørn er kjent over det  vide land for å handle inn rutinerte allroundspillere som tar plassen til talentene - gjerne også spillere som er "over the hill".

Dette er vel også en av hovedårsakene til at Eggen benytter så utrolig mange spillere. Det blir litt for mye "kjøp og kast" over det hele. Man kjøper inn en benkesliter fra et lag, har ham i stallen en sesong og forsøker deretter febrilsk å kvitte seg med denne spilleren. Når det er så tydelig at den innkjøpte spilleren over hodet ikke vil være noen forsterkning (selv middels fotballinteresserte rynket svært da spillere som Hornseth og Tronseth ble handlet inn, så kan man like godt la være og gi juniorspillerne sjansen.

Det eneste, og meget positive unntaket, jeg klarer å komme på må rett og slett være Tarik Elyounoussi! Den skal Eggen ha!

Edit: Argh, Costanza var delvis før meg.

---------------------------

Ansvarlig redaktør


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340