Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

RC2

A-lagspiller

Ble medlem: 15 aug 04
Innlegg: 429

Lagt til: 01 sep 06, 10:07
Endret: 01 sep 06, 10:08

Veldig synd at vi mister Bertie akkurat nå. Bjørkøy har blitt uvurderlig på midtbanen. På tross av det ser heller ikke jeg at det er noen annen utvei enn å flytte Bjørkøy ned på backen, desverre. Tamas tror jeg ikke holder mål på backplass.... spesielt med tanke på at han er dårligere som back enn stopper. Dessuten mangler han en del på fart..noe som er viktig å ha på backplass.

 

Jeg stiller meg uforstående at mange vil flytte Berg ut av laget. Etter Bergs innstreden med sin defensive ankerrolle, har vi blitt langt tryggere defensivt. Vi har rett og slett fått en ny dimensjon i laget. Derfor vil han være selvskreven... faktisk den av midtbanespillerne som er sikret en plass i startelveren slik situasjonen er nå. Den andre som er ganske sikker, er nok Ramberg. Da gjenstår det en plass, og den må Brenne og Stadheim kjempe om. Brenne har på ingen måte spilt seg inn på laget etter innhoppet mot Start. Til det var de øvrige midtbanespillerne for gode. Når det gjelder Stadheim, trenger han kanskje litt tid? Derfor antar jeg at Brenne kniper plassen foran han i kampen mot VIF... dvs HVIS Bjørkøy blir flyttet ned som back.

 

Når det gjelder midtspissplassen, er det mulig at Toth får beholde den... ihvertfall i første kamp. Finnen trenger nok også kanskje mer enn 3-4 dagers trening før han går rett inn på laget? Uansett - han vil være en joker på benken og helt sikkert slippe innpå i 2. omg.

 

Da vil mitt lag bli som følger:

 

                      Rami
PAC - Raio - Gerrbrandt - Bjørkøy
                       Berg
     Ramberg           Brenne
Tarik                                      Kvisvik  
                       Toth                                   

---------------------------

HOLYGANS
- du ser det ikke før du tror det! -

www.holygans.com / www.nettpuben.blogspot.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340