Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Per Egil

Moderator

Ble medlem: 01 apr 05
Innlegg: 2141

Lagt til: 31 aug 06, 09:49
Endret: 31 aug 06, 09:53
Er litt nysgjerrig på hvor disse ryktene om at Brenne skal selges kommer fra. Nå som Berthelsen trolig mister deler av høstsesongen tviler jeg på at klubben ønsker å selge Simen Brenne.

Nuvel, i dagens papirutgave av Aftenposten sier daglig leder i Vålerenga Fotball, Lars Bohinen, at klubben ikke kommer til å foreta noen panikkjøp i siste liten. Videre sier han at klubben lærte en del av kjøpet av georgiske Levan Melkadze som ble hentet inn kort tid før overgangsvinduet stengte for å løse VIFs spisskrise. Melkadze kan ikke beskyldes for å ha blitt noen hit.

Dette er sakset fra forumet på vpn.no (som forresten har et ganske morsomt bilde på forsiden) hvor man også diskuterer om Brenne kan være på vei:

Bohinen uttaler til viftv at de iløpet av mandag og tirsdag har vært i kontakt med de alternativene som finnes i norsk toppfotball. Situasjonen er slik at ingen må selge, ergo så sier alle nei eventuelt dobler prisen. Ser ikke lyst ut dette og det var en resignert og ulykkelig Bohinen i intervjuet med Rønsen.

---------------------------

Ære være Plankebyen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340