Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5522

Lagt til: 20 aug 06, 13:04

Jeg vil tro at det som gav mer defensiv trygghet hadde mer med formasjon og gjøre enn hvem som spilte. Til vanlig spiller FFK med Ramberg, Brenne og Bjørkøy sentralt på midten. Brenne ligger i midten og foran de to andre. Ramberg bak Brenne til venstreo og Bjørkøy bak Brenne til høyre. Jeg oppfatter at resultatet av dette er at det kun er Bjørkøy som fungerer defensivt og at det blir store rom på FFK sin venstre side. Kvisvik er jo heller ikke akkurat lagets største forsvarsspiller. Det blir lagt store veksler på Bertelsen. Dette er kanskje noe av grunnen til at mange synes han ikke har vært så god i år.

I går mot VIF spilte man med en omvendt formasjon der Berg lå som anker i midten bak Ramberg og Bjørkøy. Dette førte til at man var tryggere bakover og at både Bjørkøy og Ramberg kunne involvere seg mer fremover på banen. Altså som en "V" formasjon, i motsetning til den vanlige "omvendte V" formasjonen med med Brenne bak spissen.

Håper ellers at Gerrbrandt og Raio for mer tid til å trene på å holde linja. Det var mange tilfeller i går at Raio falt av og opphevet offside. Ble heldigvis ikke mål, men bare noen halvsjanser.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340