Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lex

Landslagsspiller

Ble medlem: 03 feb 05
Innlegg: 1446

Lagt til: 12 aug 06, 16:43
Opprinnelig postet av ffkmufc
Opprinnelig postet av Snæbbis
Opprinnelig postet av kanogvetalt
Overaskende hvis Eggen velger 4-4-2. Han her jo sverget til 4-3-3/4-5-1 i hele denne sesongen. Det var jo kun under Drillo sist sesong at FFK tidvis spilte 4-4-2. Ellers har de vel ikke gjort det siden -04 sesongen. Pga manglende defensiv jobbing fra Brenne og Ramberg har FFK kommet i mindretall på midtbanen i nesten alle kampene til nå i år. Med en midtbane spiller mindre blir det neppe bedre. Enda mer overaskende hvis han da velger Tarik og Kvisvik som spisser. Kan ikke se hvordan de skal kunne stå opp mot LSK sitt sterke forsvar og defensive midtbane. Overasket over at PAC spiller i stedet for Multe Miika. Sist men ikke minst overasket over at Ramberg spiller mot et lag som LSK.

Skal bli spennede å se hvordan den nye bakre fireren fungerer. Om det skulle funke bra vil de fortsatt være avhengige av at Brenne og Ramberg jobber defensivt.


Svært så overrasket du var da. hvem vil du feks. ha inn for Ramberg? Røn?


Kunne jo spilt med Toth eller Hoås og hatt Kvisvik på midten!
Var nok det Kanogvetalt tenkte på også..


Nei, nå lar vi Hoås og Toth sitte på benken... Hoås skulle jeg gjerne sett på tribunen...og nei...hoås kommer aldrig til å slå igjennom i FFK...dessverre...og det hjelper ikke med spilletid... han er bare ikke god nok...

---------------------------

Heia FFK


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340