Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 13 jul 06, 17:27
Endret: 13 jul 06, 17:31
Opprinnelig postet av Patrioten
Opprinnelig postet av Snæbbis
Jeg  føler meg noenlunde sikker på at sånn ca. rundt den 30. august får Eggen panikk etter å ha testet ut 6 latviere,3 pensjonsklare dansker og en giktbrudden usbekistaner som midtstopper, samt en nepaleser som han skryter opp i skyene, enda en gammel danske og en kenguru som Kasey Wehrman anbefalte som spiss.

Panikken resulterer så i at han kjøper inn Ronald Turner som vår nye toppspiss for hele aksjeemisjonen, hvorpå Sparta bruker millionene på et stykk kvalitetsspiller de tilfeldigvis sniffet opp i Sverige. Eggen frister så Tore pedersen til å gjøre comeback og gir ham fast plass på laget, samt at han flytter hele juniorlaget opp til a-stallen og henter inn en 13-åring fra Slevik som Fredrikstad Blad straks hyller som den nye Pele. i mangel av en stor og sterk tanksenter tar Eggen seg så en tur på ffksupporter, ser på bildet av Keiko99 og hyrer ham inn øyeblikkelig.

Resten av sesongen ender med 1 seier  mot Sandefjord etter tre mål av Keiko før han får  hjerteinfarkt etter 16 minutter og parkerer i skyggen bak trenerboksen. Vi rykker ned, nye stadion blir solgt og Eggen utbasunerer før neste sesong at dette laget jammen er godt nok til å sniffe på minst 6. plassen i første divisjon før han holder en lang og sur harang om brønnpissere.

livet smiler


Tok du deg så nær av tilbakemeldingen fra KTE Snæbuss,?
Synes du virker bitter fortiden, ligner ikke deg dette, du var jo positiviten selv?


Du er sikker på at du ikke blander meg med Snæbbis nå, Patrioten. Hvorfor refererer du til noe han har skrevet?

Min tilbakemelding fra KTE var ikke noe å ta seg nær av, det var kun en kort kommentar om jeg var klar over hva Patrik Suffo kostet.
Dessuten snakket jeg med KTE på treninga dagen etter og da hadde han muligheten til å si at mitt tips hadde vært brysomt for ham, men det gjorde han ikke.

At en positiv person som meg også kan få bekymringer vedr. klubben i mitt hjerte er vel ikke så unormalt. 

Når det er sagt så tror jeg innerst inne at det ikke er noe å bekymre seg for, for det kommer til å komme forsterkninger og vi kommer til å ende trygt på øvre halvdel av tabellen i år. 

Men i øyeblikket så kan også en superoptimist som meg se noen faresignaler, som det må være lov til skrive litt om.

---------------------------

FFK på toppen i 2006


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340