Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 11 jun 06, 12:36
Endret: 11 jun 06, 12:43

i 2004 ble John Anders Bjørkøy årets spilles i Hønefoss med Ensrud som nummer to. Så det betyr at de kjenner hverandre fra tiden i Hønefoss.

Han har forrøvrig erfaring fra Lillestrøm og Lyn.

Han var aktuell for oss for 1 1/2 år siden, men toppdivisjonen i Østerike.

Gudbrand Ensrud kunne spilt under Uwe Rösler på Åråsen, men romerikingen valgte en klubb fra Lillestrøm-trenerens gamle hjemland i stedet.

 – Jeg skrev kontrakt for fire måneder siden etter å ha snakket med både Lillestrøm, Fredrikstad og Tromsø, forteller romerikingen til Romerikes Blad.

http://www.tvedestrandsposten.no/Rikssport/article1827194.ece

Redningsmannen Gudbrand Ensrud får godt betalt for å berge Bregenz

– Jeg måtte ha spilt i Rosenborg eller Brann for å tjene like mye, sier Gudbrand Ensrud (27) om betalingen for å redde Bregenz i den østerrikske toppdivisjonen.

Pengene er en ting – en annen er guttedrømmen som endelig gikk i oppfyllelse på nyåret. Kløfta-gutten Jan Ove Pedersen har allerede vært der i seks år, men etter halvspilt serie trengte Bregenz en stor og sterk forsvarer.

De fant ham i Vardeåsen på Skedsmokorset.

– De ville ha en ledertype i forsvaret etter å ha sluppet inn 51 mål på 21 kamper. Tidligere hadde de Bjørn Otto Bragstad her, og de ville ha en type med tilsvarende størrelse, sier Fjellhamar-gutten om bakgrunnen for interessen.


 LSK var interessert, og jeg snakket med Uwe Rösler og Gunnar Halle, men jeg ville heller ut. Sheffield Wednesday var interessert, men tilbudet fra Bregenz kom først. 

http://www.rb.no/lokal_sport/article1464114.ece



Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f