Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 03 jun 06, 00:41
Da kommer jeg med (muligens) mine siste ord i denne diskusjonen. 

BøgeJon, mange ultrasgrupperinger i Europa har sine fraksjoner med fascister/nynazister, f.eks. Lazio med sine Irriducibili, Milan med sine Brigate Rossonere og Lyon med sine Bad Goones. Store grupper med stor støtte i det samfunnet det har sprunget ut fra. Vi er en liten gruppe fra Fredrikstad hvor halve "medlemskaren" vår har forskjellige nasjonaliteter og fascisme/rasisme/nynazisme er ett ikke-tema.

Vold blandt forskjellige grupperinger er jo et problem noen steder i Europa, men det er jo egentlig hva man gjør det til selv. Vi har valgt å ta en ikke-voldelig linje i likhet med så og si samtlige ultrasgrupperinger i nord-Europa.

Kleskoden vår er individuell, noen av oss velger å ha på seg drakt og skjerf på kamp, noen velger å ha på seg "merkeklær", det er egentlig opp til hver enkelt. Selv velger jeg å ha på meg det jeg vil ha på meg rett og slett, uten at noen skal fortelle meg at det er rett eller galt.

Abby, de kunnskapene jeg har, har jeg prøvd å formidle på best mulig måte de siste 10 innleggene mine. Om du velger å ignorere det, greit. Jeg hører også hva du kommer med, selvom det er episoder fra 70-tallet, altså 10 år før jeg engang var påtenkt. Ting har jo forandret seg litt siden den gang. De fleste ultrasgrupperingene konsentrer seg kun om å støtte laget. Noen er der for å slåss litt også, ingen tvil om det, men jeg vet at størsteparten av alle ultrasgruppene er fredelige og vil kun støtte laget sitt best mulig, på sin egen måte. Det samme gjelder oss, ingen av oss sitter med et ønske om å "danse" med Unge Enga eller UFC, vi vil kun støtte FFK på best mulig måte.

Bare gi oss litt tid, så skal vi bevise at vi er mer ett positiv tilskudd til PH enn en kreftsvulst dere trenger å kvitte dere med.

---------------------------

På tribunen bestemmer vi!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340