Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 02 jun 06, 23:14
Som fast oppmøter og sanger på PH-feltet, synes jeg at dette er trist lesning. Jeg har lest mange innlegg om PHs måte å gripe inn på, og måter de kunne gjort ting på, men jeg akter ikke å ytre for mye om ting jeg ikke vet nok om.

Det jeg imidlertid vet nok om er at Zoran er en flott rollemodell for alle som ønsker å yte litt ekstra for det laget vi alle er så glade i. Med sin sterke stemme og autoritære holdning egner han seg mer enn godt til å være forsanger. Du kjenner ikke meg Zoran, men jeg som så mange andre vet hvem du er og litt av det du står for. Jeg forstår og respekterer dine valg, ingen skal komme og tvinge deg til å gjøre noe du ikke vil. Allikevel synes jeg at det vil være et stort tap for PH og FFK-supportere generelt, dersom din beslutning er endelig.

De to guttene som prøvde seg som forsangere under LSK-kampen gjorde så godt de kunne, og jeg kan levende forestille meg at det ikke er lett å stelle seg der og dra i gang folk. Mennesker flest er forøvrig vanedyr, og dersom noe nytt skulle oppstå stopper man og undrer seg litt. Det eneste som forundret meg litt med disse to guttene, var hvem som hadde bestemt at det ble nettopp de to. De skal ha honnør for at de prøvde seg, og kan absolutt være de nye arvtagerne. Dersom de blir det, håper jeg de er forberedt på å få en treg start. En del folk trenger tid på å innfinne seg med slike ting. Alle PH-medlemmer er neppe her inne og får med seg ting som blir diskutert.

Dersom noen andre nå tar over stafettpinnen, ønsker jeg dem lykke til og hvis ikke håper jeg, og mange andre at du ombestemmer deg Zoran, og fortsetter ditt fremragende arbeid.

---------------------------

Kan ikke nye FFK-stadion bli ferdig NÅ?!?!?!?! =)

Fortsatt god bedring Dagfinn!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340