Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

BøgeJon

A-lagspiller

Ble medlem: 14 apr 03
Innlegg: 759

Lagt til: 02 jun 06, 13:14
Jeg er villig til å moderere meg etter å ha fulgt BRH-gutta sin argumentasjon i denne tråden. Det virker som om dere (to-tre stk!?) ikke har noen dårlige motiver for det dere vil gjenomføre og det er bra. MEN jeg er redd dere drar i gang noe som på sikt kan utvikle seg til noe dere ikke ønsker. 

Jeg vil for all del ikke ha europeiske ultras-tendenser i Norge. Se bare på Italia, hvor det er sinnsykt mye bråk/slåssing ifm ultras. Mye innblanding av ny-nazisme også (og dette gjelder for ultras i mange andre land i europa også). Snakker her altså om vanlige supportere/ultras og ikke casuals (siden jeg er beskylt for ikke å vite forskjellen)
Så hvis dere får til en slags ultras-light i Norge, uten de negative elementene, kan dette bli bra. Men jeg tror altså ikke helt på det...

En annen ting jeg har registrert ifm de nye ultrasgrupperingene i Norge er at man flirter med casuals-kleskoden. Det er liksom ikke akkurat forenelig med BRH sine uttalte retning. Det har noe med signaleffekt å gjøre og for meg blir det rett og slett høl i hue å tre på seg Burberry caps/skjerf , stone Island jakke osv. Vi vet alle hva dette symboliserer i resten av Europa!!! Dette gjelder også dere i BRH har jeg skjønt. Da er mitt spørsmål. HVORFOR??? 

---------------------------

Fredrikstad for bøge, og bøge for Fredrikstad


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340