Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 02 jun 06, 12:17
Opprinnelig postet av stenhard
Jeg ønsker Brigade Rødhvit 06 velkommen. Virker som en reflektert gjeng som vil dra det lenger enn de fleste. De prøver jo på ingen måte å skjule sine intensjoner. Føler at de spiller med åpne kort hele veien her. Det inntrykket jeg sitter igjen med etter å ha lest hva Bønna med flere skriver er udelt positvt. Hadde sikkert selv vært med hvis jeg hadde vært yngre. Skjønner ikke helt problemet her. Dette er en gjeng som vil ta det opp ett hakk eller fler (på stadion). Jeg regner med at dette kommer til å slå ann. 
Lykke til Brigade Rødhvit 06. Gjør oss stolt


Takk for lykkeønskninger stenhard!

Vi skal gjøre alle stolte, men vi må få litt tid på oss, for å si det sånn, "Rom ble ikke bygd på en dag". Vi har ikke fått etablert oss enda, men det regner jeg med skjer i løpet av et par måneder.

Til Abby. Du fortsetter som vanlig svertekampanjen din. Lurer på hva vi egentlig har gjort deg?

Du sier du sitter der med så mye kunnskap på dette området, men det du skrev var helt tydelig sakset fra et engelsktalende nettsted. "Boys from Inter og Milan`s Brigade", "Yellow-blue Brigade", "Milans red and black brigade". Ingen kaller Verona-supporterne "Yellow-blue Brigade", de blir kalt Brigate Gialloblu, selv på engelsktalende nettsteder og "Milans red and black brigade" har også i utlandet gått under navnet Brigate Rossonere.

Prøv å les om ultraskulturen på mer enn et nettsted så kanskje du finner no positivt også.

---------------------------

På tribunen bestemmer vi!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340