Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

A9$h

Landslagsspiller

Ble medlem: 22 feb 04
Innlegg: 1845

Lagt til: 01 jun 06, 19:42
Opprinnelig postet av Rune Haugen
Men at Ultras skal stå helt nede ved gjerde er vel lite smart. Er vel meninga at de skal få med seg flere vel, og ikke bare en 10-12 støkker ?? Hadde dere stått på TIFO-feltet så hadde dere fått med dere mange flere ( men det får dere vel ikke lov til ?? ) Sånn som nå har jeg ikke hørt noe til Ultras ( har dere starta enda ?? ). Jeg venter fortsatt med spenning om dere kan utrette noe som øker støynivået på tribunen.


Merker forhåpentligvis mer til Brigade Rødhvit etter ferien, da skal vi ha fått satt opp et banner(og andre ting) og plassere oss et annet sted enn nede på feltet. Når det gjelder tifo feltet er det ikke aktuelt å stå, for det første så står alle `haterene` til brigade rødhvit der og for det andre er vi ikke med i tifo gruppa.

Vi er vel en 10-12 stykker nå, men forhåpentligvis vil flere bli med, så til folk som leser dette og har lyst til å bidra med å lage ekstra liv på kampene, bare send pm til meg eller bønna.

Og nei, vi har ikke fått starta opp som som ønsket ennå, ting kommer seg forhåpentligvis etterhvert

---------------------------

«Gult kort for å kaste seg inn er greit. Til og med et rødt kort i ny og ned er OK, så lenge du gir alt. Jeg vil ha et grusomt lag. Jeg vil at motstanderne skal hate oss»



Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340