Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magic18

Juniorspiller

Ble medlem: 07 apr 03
Innlegg: 118

Lagt til: 01 jun 06, 15:13
Endret: 01 jun 06, 15:15
Jeg skal en tur til Bulgaria nå. Kanskje jeg skal gå til innkjøp av noen billige Fake Lacoste 
trøyer å få trykket på Brigade Rødhvit 06?

Nei, seriøst... Jeg har aldri vært noen syngende FFK supporter, men jeg har noen års fartstid som syngende hockeysupporter. Fra den tiden vet jeg at det er utrolig tungt å dra med seg resten av et supporterfelt så fort det butter litt
i mot på banen.  

At noen nå vil tromme sammen en "hardcore" gjeng som sammen skal dra med seg alle andre er jo ikke annet enn positivt.  Dette kommer til å gi PH feltet og resten av tribunen et kjempeløft.

Når det gjelder slossing... Dersom du ønsker å unngå det, så klarer du det. Ønsker du  bråk så klarer du også det selv om du er medlem av en kristen supporterklubb, en vanlig supporterklubb eller en Ultras klubb.

Har inntrykk av at mange vet hvem som ønsker å starte opp BRH06 er? Tror dere disse nå har lyst til å starte en gruppering for å starte slosskamper? 

Nei, her var det  mange idiotiske meninger. Kan godt hende mange syntes jeg har en av de, men dette må jo være noe av det beste som har skjedd på supportersiden i FFK på en stund. 

Til sist.. Hadde jeg vært en av de ivrige, og fått slengt drittkommentarer alà Thoresesns i ansiktet i avisa ville jeg brent opp medlemskortet i plankehaugen og startet en egen supporterklubb.

---------------------------

#18™


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340