Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 31 mai 06, 18:22
Endret: 31 mai 06, 18:48
Opprinnelig postet av Easterndrilling
Liten oppdatering på økonomifronten til FFK. I følge mine kontakter, finnes det ikke midler til slike kjøp per dags dato. Mye avhenger av selget av gamle stadionanelgget. For øyeblikket er nok primæroppgaven for klubben å reise penger til den løpende drift. Dette betyr da som dere skjønner at slike spillerkjøp som nevnt i denne tråden er helt uaktuelle. Skjønner faktisk ikke poenget engang med å diskutere en spiller som Karadas med en markedsverdi opp mot 20 mill.


Det er vel ikke noe nytt at FFK ikke har penger, det er jo investorene som eventullelt som skal stå for kjøpene, altså investorpoolen, er det noen som vet hvordan stå er der og emisjonen til klubben.

FFK forlenget emisjonsfristen
 

- Vi har et godt håp om å få inn opp mot de 6,7 millionene som er maksimum for aksjeemisjonen, sier Frode Kværneng, styreleder i FFK Sport ASA. To millioner kroner er det allerede stilt garantier for.
Kværneng sier at fristen for tegning av aksjer er forlenget til 10. juni.
– Det må jobbes litt til, og på styremøte torsdag ble det bestemt å forlenge fristen, forteller Kværneng.
Når det gjelder spillerinvesteringspoolen som FFK håper kan skaffe midler til spillekjøp, ligger avtaleteksten om dette til behandling i Norges Fotballforbund.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f