Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

BBB-NORWAY

Bedriftsspiller
Ble medlem: 29 mai 06
Innlegg: 18

Lagt til: 29 mai 06, 19:43
Endret: 29 mai 06, 19:48
Opprinnelig postet av FFker
Er det ikke bare og kalle seg noe annet en Ultras? Er det virkelig så viktig for dere å kalle dere noe som en stor del av norges befolkning forbinder med "fotball-pøbler"?

Dere lager et problem ved å bruke det navnet og blir stemplet som "pøbler" før dere får gjort noe som helst. Og ikke minst dere tiltrekker dere andre grupper som kanskje ikke har helt samme intensjoner som dere=)

Bytte navn og droppe bannerne så er jeg sikker på at dere får deres et "eget" felt av PH. Kan da ikke være et stort problem vis dere virkelig bare vil det dere sier dere vil.





Godt poeng, norges befolkning har ikke peiling! Du og jeg kan ta oss en tur til Stavanger, Oslo, Bergen, eller Fredrikstad og spør folk om de vet hva Ultras er! Hvis 1/1000 av dem svarer at de vet hva det er så spandere jeg en kasse øl på deg, ok?(eller brus om du vil)

Og hvis de dropper banneret så kan de like så godt droppe gruppen( dette bare viser din uvitenhet). De kan like så godt kalle seg for "pannebånd gutta" og være voldelige for det, navnet fornadrer ikke på personene som er med i gruppen!!! mentaliteten ultras ligger i hodet  på personer og navnet er bare en fellesbetegnelse noen går under for å vise til den supporterkulturen de tilhører. ultras er en mentalitet, det betyr at hvis du vil fjerne ultras "stempelet" på gruppen, da må du fjerne dem som er med i gruppen og da fjerner du selve gruppen!  Du og andre må skjønne at dette ligger i hodet, gutta er ultras med eller uten navn!!!

Blir lei av sånne som deg, i dag er dere sååå imot ultras mens i morgen poster dere bilder med blussing,sier hvor fasinerte dere er av den Italienske supporterkulturen og reiser til Engald for å oppleve den "magiske" stemingen!

---------------------------

BBB since.1986


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f