Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 28 mai 06, 20:09
Opprinnelig postet av Planken
Ultras er ikke synonymt med bråkmakere, skjønner ikke hvor noen tar det fra. I de norske supporterklubbene hvor disse finnes, har det vel heller ikke vært slike problemer. Men et par ting har jeg lyst til å få ut:

1) Unngå for all del å bruke banner med hodeskaller slik det er vist med et eksempel tidlig i tråden...er jo ikke nødvendig å sende signaler man ikke mener?

2) Det er også nevnt at problemstillingen med pyro på tribunen under kamp ikke er tatt opp...er dette en problemstilling i det hele tatt? Hvis resultatet i ethvert tilfelle er bøter til klubben vi støtter, er dette bare latterlig.

3) Prøv å samarbeide med Plankehaugen og deres ledere, selv om dere kjører deres egen greie. Ingen grunn til å ikke snakke sammen underveis, og gjøre hverandres opplegg best mulig.


Først til Costanza, du har helt rett!

Så til Planken: Hodeskallen skal ikke være et symbol for noen verdens ting, den skal bare se tøff ut, men når sant skal sies, jobber vi med et nytt banner nå. Jeg har også hatt litt dialog med PH og fikk inntrykk av at dette skulle bli tatt imot på en grei måte. Derfor stusset jeg over Lars Thoresens kommentarer i Demokraten.

---------------------------

På tribunen bestemmer vi!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f