Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 28 mai 06, 19:32
Endret: 08 jun 11, 21:00
Endret av: Arte et labore

Opprinnelig postet av jayphi
Kanskje jeg er debutant på forumet, men jeg har nok vært i plankehaugen en stund! 
Til Martin først. Vet du hva Ultras egentlig står for? Virker ikke sånn.

Plankehaugen er supporter gruppa til FFK,  den er for både unge og gamle! Jeg er enig i at alle skal være med å støtte laget ved sang og glede. Men ikke med bråk og det er det  Ultras betyr!

Plankehaugen står sammen som EN gruppe. ikke flere! 

Og martin, når du har vært med på en del bortekamper iløpet av åra, så begynner du å kjenne de fleste som har vært der en stund!

Og en ting til.

Når folk skal debutere på stadion som forsangere, så burde de lære seg flere en 3-4 sanger og spesielt kunne de.
Så la Zoran gjøre den jobben.




Hadde egentlig ikke tenkt å gi deg særlig oppmerksomhet, men når du gjør deg såpass til skyteskive så er det bare å fyre løs.

Du mener vi har vært supportere max ett år. Jeg har vært supporter en god stund. Husker ikke medlemsnummeret mitt i PH, men det er på 200-tallet og jeg har gått på så og si samtlige hjemmekamper siden 9 årsalderen. A9 har også vært med en god stund, grunnen til at han ikke var med på så mange bortekamper ifjor er vel ganske sikkert pga studiene i Oslo.

Vi har heller ikke sagt at tribunen tilhører BRH, vi sier at tribunen tilhører supporterne, hadde du bare lest tråden nøye nok hadde du sikkert fått med deg det. Så vil jeg spørre deg, hvor får du inntrykket at vi vil styre alt? Vi styrer med vår egen greie, ikke PH.

Så til det som gjør meg forbanna. Du stigmatiserer ultras som voldelige grupper. Du er faen i meg helt på jordet! Som sakt, hadde du bare giddet å lest tråden hadde du skjønt hva vi står for.

Det med forsangere er også noe som gjør meg forbanna. Greit, vi var kanskje ikke så gode, men hvor faen var du!? Tok du noe ansvar!? Du snakker om at du har vært supporter så lenge og kjenner de fleste, hvorfor gikk du ikke opp selv og var forsanger? Du fremstiller deg selv som en idiot. Sorry..

---------------------------

På tribunen bestemmer vi!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f