Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 28 mai 06, 13:21
Endret: 28 mai 06, 13:28
Opprinnelig postet av Bob Page
Opprinnelig postet av olenordby
Støtte til Brigade RødHvit06. Vi i Lillestrøm møtte (og møter enda..) på disse problemene. Vi har blitt kalt både det ene og det andre, uten at noe av det har noe "hold i seg". Det eneste vi er ute etter er å støtte Lillestrøm Sportsklubb på VÅR måte, på måten VI føler er riktig. Dvs 100% hopping, synging, flaggviftig, bannere, først PÅ stadion, sist UT av stadion. Synging FØR kampen, synging UNDER kamper, synging ETTER kampen. Støtte til BRH06 http://ultrasfeltc.com/index.php?subaction=showfull&id=1148772318&archive=&start_from=&ucat=1& Nordby UltrasFeltC (Beklager rotete innlegg, klarte ikke helt å mekke mellomrom).


Greit nok det, men da bør de flytte seg fra Plankehaugenfeltet, og ikke koble BRH til Plankehaugen....


Greit nok det, men da bør de flytte seg fra Plankehaugenfeltet, og ikke koble BRH til Plankehaugen....Skrev Bob Page.

Da begyner jeg å lure på hvem som bør flytte seg? Er det de som vil synge hele tiden, eller de som synes at det kan bli for mye synging og vifting med flagg?
Plankehaugfeltet er det stedet hvor dette skal gjøres, det er derfor vi står der. Glem dette med å koble til ditt og datt. Det er vel åpenhet for alle på dette feltet til å synge og hoppe om man vil. Det skal vel ikke være et gamlehjem? Det er vel ikke sikkert at alle vil bli koblet med meg og deg heller? Slik ar det i et fritt land, man må leve sammen med annerledestenkende mennesker. Ultras folka har ikke gjort noe galt, gjør de det må de ta konsekvensene på samme måte som meg og deg.

Saken er ikke hvilken gruppe personen tilhører, men hva de gjør. Er folk medlem av Plankehaugen og ikke synger, bør de finne seg en annen plass. Problemet på Stadion er ikke det at vi synger for mye, for mange og for høyt?

Det oser fordommer av mange innlegg her inne. 
Når jeg leser innleggene til motstanderne av Brigade-guttæne, blir jeg mer for at det trengs en ny injeksjon på tribunen.

Det er viktig at Plankehaugen behandler dette med visdom uten fordommer, og at det må se på alle insinativ utfra hvilke folk som gjør det, og ikke se på andre som konkurrenter. Det er jo slik at vi holder med FFK, ikke Plankehaugen.
Plankehaugen er et redskap som skal gjøre det lettere og bedre for fansen, skape stemning og støtte guttene. Plankehaugen er ikke målet, men middelet. Slik som Holygans på sin måte, og Brigade gutta på sin måte. 

Her må det en dialog til mellom Plankehaaugen og Ultras guttæne, basert på gjensidig respekt og annerkjennelse.


Jeg sitter vel kanskje i glasshus pga medlemskap i den fryktinngytende grupperingen Holygans :-)

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340