Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 28 mai 06, 02:54

Jeg kommer ganske sent inn i debatten her forstår jeg, men jeg våger meg på et innlegg alikevel.

FORDOMMER er vel det som jeg kan tolke ut av innleggene til de som er negative til disse guttene. Etter det jeg har skjønt og fått med meg de siste årene som Plankehaugen har eksistert, har det ALDRI vært noe problemer med disse to guttene som har planer om å starte Brigade Rødhvit. Det er to unge gutter som vil synge mer og heie guttene fram til seier.
Vi må jo dømme dem etter hva de har gjort, og ikke etter hva vi tror de skal gjøre. etter det jeg har fått med meg har de ikke gjort noe som går utover det Plankehaugen har bestemt. Gjør dem det, skal vi nok klare å rydde opp i det. Når det gjelder det så kan vel andre feie for sin egen dør.


Om de kaller seg Ultras kan jeg ikke forstå at de er ute etter bråk av den grunn. Hadde de kalt seg for FFK Hooligan Firm eller noe i den retningen, kunne det tolkes som om det er vold de var ute etter.

Det de sier selv er jo følgende; de vil ikke bryte ut av Plankehaugen, og de vil synge mer på kampene. Det er jo to fine ting? Vi må jo stole på hva folk sier og gi dem en mulighet til å bevise det.

Det med sang har jo vært et diskusjonstema lenge. Hvordan få mer sang og trøkk?
Kan dette intiativet heve nivået på sangen er det bra. Verre er det ikke.

Jeg er hverken en motstander eller en tilhenger av at en gruppe bruker navnet Ultras, for det er innholdet som teller, synes jeg. Jeg tror det er to greie gutter.





---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340