Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 27 mai 06, 20:46

Takk for all støtten BRH har fått fra fjern og nær! Dritbra! Etter å ha fått mye piss fra forskjellige hold, så virker det som om pipa har fått en annen lyd. Så vi kan vel ikke annet å gjøre enn å takke Demokraten for et utsøkt stykke journalistisk arbeid og Lars Thoresen for sine veloverveide utalelser.

Som de fleste sikkert har skjønnt, vi er ikke en gruppe gutter som springer rundt etter bråk, vi vil kun støtte laget vårt på best mulig måte, og da mener jeg ikke måten NFF og NSA mener vi bør gjøre, men på VÅR egen måte. Fotballen tilhører oss, supportere, ikke bare for folk som dukker opp på kamper i ny og ne, kjøper seg en pølse, slenger dritt om Hoås, Blixt, Sørlie(eller den som skulle være det perfekte mobbeoffer der og da) og drar 5 min før kampslutt. Om  NFF skal fortsette i samme stil fremover vil vi ganske sikkert få NHL-tilstander på tribunene, hvor familier på fire sitter rundt et kingsize-popcorn-spann, slurper i seg hver sin cola og holder kjeft. Jeg vil ikke ha det sånn, jeg vil ha engasjement og føleleser!!

På tifo-fronten til BRH vil det stå relativt stille før sommern. Mange av oss har fortsatt mye jobb, skolegang og eksamener å tenke på, men jeg kan love dere at et BRH-banner og annet tifo vil dukke opp i løpet av sommern og være klart før høstsesongen.

Jeg vil avslutte med en liten hilsen til Lars T. og sikkerhetsansvarlig på stadion, Svein Erik Waters: Ikke prøv å jobb mot oss, vi har kommet for å bli!!


Rettferdighet for ultras!!

---------------------------

På tribunen bestemmer vi!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340