Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

RC2

A-lagspiller

Ble medlem: 15 aug 04
Innlegg: 429

Lagt til: 27 mai 06, 19:39
Endret: 27 mai 06, 19:40

Beklager å være litt off-topic, men jeg registrerte at også vi i Holygans bli nevnt som en utbrytergruppe, noe jeg på det sterkeste vil tilbakevise.

Her er noen punkter jeg ønsker å avklare:

1: Når folk ser på oss som en trussel eller utbrytergruppe, er det litt paranoid. Vi er kun en hobbyvirksomhet. Vi ønsker ikke å være noen gruppering ved siden av Plankehaugen, ei heller stå på egne steder på stadion. Vi er noen ivrige FFK supportere som for moro skyld startet denne uavhengige supporterklubben. Vi har ingen intensjoner i å prøve å splitte noe som helst. Dette er kun uskyldig moro.

2: Likevel ønsker vi på sikt å kunne bidra til at kristne FFK supportere kan bli kjent med hverandre på tvers av menigheter og kirkesamfunn. Lett å snø inne i vært vårt lokale. Noe som ikke er positivt.

3: Vi vil på ingen måte evangelisere på kampene eller påtvinge andre vår tro. Vi blander absolutt ikke fotball og religion. Når vi er på kamp, er vi på kamp. Og vi synger med og er med på å skape stemning sammen med Plankehaugen.. som vi forøvrig er medlemmer av.

4: Vi respekterer at mennesker ikke tror og ikke vil tro. Vi har ikke tenkt å prøve å gjøre noe med dette. Det er imidlertid viktig å tenke på at andre har andre holdninger. Kanskje Holygans kan være et kontaktpunkt for folk som ønsker kontakt med oss. Det er mange som er oppvokst i menigheter, og som ikke har sluppet sin tro helt, men ønsker å gjenoppta kontakt med andre kristne. Da kan vi jo være tilgjengelige.. på deres prinsipper selvsagt. Tro det eller ei....men det finnes faktisk mennesker som lengter etter å komme i kontakt med kristne.

5: Dessuten er det mest som nettside vi er aktive. På stadion er vi som alle andre. Ingen egen gruppe, ikke egne sitte/ ståplasser, nada....

Jeg kan altså ikke få sagt det sterkt nok - vi har ingen planer om å skille oss ut på noen måte. Men sosialt kanskje vi kan fylle et behov oss enkelte mennesker som Plankehaugen ikke kan? Viktig å respektere å forstå at alle har ulike behov. Alle kan ikke gjøre alle til lags. Derfor kan vi jo utfylle hverandre på visse områder...mener nå jeg.


---------------------------

HOLYGANS
- du ser det ikke før du tror det! -

www.holygans.com / www.nettpuben.blogspot.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340