Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 08 mai 06, 23:25
spillerbørs!og hvorfor ikke bruke høye karakterer når gutta leverer sin nest beste kamp i TL på 3sesonger?(rbk bedre grunnet effektiviteten, eide vif i 90min, mot rbk var vi dårlig et lite kvarter i 2omg)

shaaban  5   knapt noenting å gjøre. kanskje litt feilplassert på vifs mål,men her har forsvaret hovedskylden.

pac   6     vårt svakeste punkt? neppe!!vært bunnsolid gjennom hele sesongen. feilfri defensiv, kan bidra enda mer offensivt. 

piiroja  8 FANTASTISK!!elsker den mannen!!!lojalitet,innsats,raio virkelig VIL vinne kamper for og med FFK!!min favoritt spiller!!

tronseth  6 hadde ingen problemer med vifs spede angrepsforsøk, dog litt slurvete med kula. uansett er han nå et klart 2valg!(bak raio?

bertelsen  6   solid innsats, fine dødballer, kommer til farlig innlegg,full kontroll defensivt.

ramberg  8BB beste kamp i FFK trøya noensinne...fortsetter han på det nivået ønsker selv jeg ramberg videre med i FFK. spilte skjorta av vifs midtbane. vant dueller, nydelige pasninger kombinert med de enkle. kun et minus:hvordan er det mulig å bomme på den sjansen??!!huttitu!

brenne  6  spilte seg klart opp i 2omg, men simen har enda mer å gå på. herlig innsats ved 2-1målet,løper mye

bjørkøy   6 utrettelig jobbing!!en arbeidsmaur!god til å skjerme ballen, en av lagets viktigste spillere selvom han får lite spalteplass i avisene. virkelig et kupp å hente han fra hønefoss ifjor!

tarik  7  herlig offensiv innstilling! lekne finter kombinert med dødelig fart, skyter bra med begge ben og posisjonerer seg glimrende!

west  6  i 2omg var det virkelig sprut over amerikaneren! herlig brian! jobber og sliter kampen igjennom,på vei mot storformen

toth  7  glimrende innsats kampen igjennom!!vi har manglet den aggressiviteten på topp med hoås/west/wiig. når motstanderen har ballen starter forsvarsjobbingen på topp, der gjør toth en sinnsykt bra jobb. samt god til å holde på ballen, fine touch, kanskje vil han score flere mål utover i sesongen?


godt å se at hoås får et bra innhopp. herlige finter og innlegg som førte til en gigant sjanse. spiller med selvtillit når resten av laget presterer. problemet til flere av gutta er at få av de står frem under motgang, gode sammen, dårlige sammen- her har FFK noe å jobbe videre med.





---------------------------

FFK på øvre halvdel!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340