Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kristian B

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 03
Innlegg: 1046

Lagt til: 04 mai 06, 00:22

Jeg må bare si det. Er ikke lenger fornøyd med ett poeng.
Jeg er villig til å vedde huet mitt på at start ikke havner høyere enn midt på tabellen i år, og slik som de fremstod i dag, syntes jeg rett og slett vi bør være litt skuffet. 
Bortsett fra noen brukbare muligheter i første omgang, skaper vi for tredje kampen på rad MINIMALT offensivt.  Alt for mange sleivete sistepasninger.

Forsvaret gjør en solid match i dag, og da særlig raio piroja som fremstår som en KONGE i midtforsvaret. 
Men fremover på banen vil det seg desverre ikke om dagen. En veldig dårlig bane skal selvsagt ta sin del av skylden for en del sleivpasninger, men dette har gått igjen over lengre tid nå.

Det jeg skal trekke frem som positivt er innsatsen til guttane. Den syntes jeg er bra i dag. Særlig i sluttminuttene viser guttane en tæl, som jeg ikke har sett på lang tid. 

Alt i alt var det desverre en ganske kald og kjedelig opplevelse på Kristiansand stadion i dag. Mulig jeg skal være mer fornøyd enn det jeg er, men begynner kanskje å bli så sulten på en seier at det går i hodet på meg snart.

banens beste: Raio Piroja!!!!!!! Definitivt!!!

---------------------------

I år skal vi slå klart ned på holding for å få bort problemet en gang for alle!! HAHA!!! TIDENES APRILSPØK!!! UT med norske dommere!! For FAEN!!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340