Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ximo

Juniorspiller

Ble medlem: 23 jun 03
Innlegg: 198

Lagt til: 01 apr 06, 01:40
Opprinnelig postet av Alltidfotball.no
(Alltidfotball.no): I går formiddag ble det klart at meglerhuset Carnegie går inn som hovedsponsor for FFK den kommende sesongen. Ifølge kilder i klubben har vi nå fått nyss om at Carnegie også vil kjøpe navnerettighetene til FFKs nye stadion, som dermed vil bli hetende «Carnegie Hall». Hvor store summer Carnegie har lagt på bordet for å få stadionnavnet er uvisst.

Carnegie Hall er som mange vet også et ærverdig konsertlokale i New York, ansett som et av de viktigste konsertlokalene for klassisk musikk, og kjent for sin gode akustikk. Om det blir like god akustikk i Fredrikstads Carnegie Hall gjenstår å se om ett års tid da stadion står klar.

Det er grunn til å tro at man ser fram til et langsiktig samarbeid mellom Fredrikstad Fotballklubb og Carnegie. Det at Carnegie går inn i en såpass langsiktig avtale med FFK tyder på at de har tillit til klubben, som for bare noen dager siden slet med å finne hovedsponsor. Carnegie har i dag en markedsverdi på gigantiske 11 milliarder svenske kroner.

---------------------------

Jeg bor i Moss nå, og bor i Moss neste år.. og jeg skal pendle til Fredrikstad også neste år!
-Knut Thorbjørn Eggen (og ximo) (..ikke Myhre)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340