Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 11 feb 06, 08:40
Opprinnelig postet av Snæbbussaristokrat 1

Du skriver også at vi i FFK ikke møter opp hvis det går dårlig. Jeg synes de to årene vi har vært i tippeligaen helt tydelig har vist at Fredrikstad folk nettopp møter opp, selv om det går dårlig.


Det møtte jo fortsatt opp folk, men ikke mange nok - synes jeg.   Hvis du sammenlikner med Aalesund som har solgt 8.000 (flere nå?) sesongkort i 1. divisjon, er det ikke bra (nok) med 6.000 tilskuere på en hjemmekamp når Guttæne er i toppdivisjonen.

FFK som merkevare er sterk, og min oppfatning er at de fleste ser på FFK som en positiv attraksjon i eliteserien - og at vi nå bør klare å finne en langsiktig, nasjonal og solid sponsor. 

Som det skrives på f-b.no i dag:

"I øyeblikket er det fire bedrifter som ønsker å gå i forhandlinger med klubben. Etter hva Fredriksstad Blad kjenner til er to av dem fra hovedstaden.
– Jeg ønsker ikke å kommentere navn, men kan bekrefte at vi har fått en henvendelse fra en ny interessent, sier Kværneng. Han poengterer at klubben helst ønsker en langsiktig avtale, hvor det vil skje en opptrapping når den nye stadion står ferdig.
– Jeg vil ikke gå ut med en dato på når en avtale er i boks, men jeg føler meg fortsatt trygg på at saken vil løse seg."

http://www.f-b.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060211/FFK/102110003

Av og til kan det være nødvendig med et lite hvileskjær. Jeg tror FFK tok hvileskjæret på sponsorsiden ifjor - og at vi nå, som vi garantert har en ny stadion, blir et mer attraktivt sponseobjekt.

Jeg gleder meg til vi får se hvilken hovedsponsor klubben får, og føler meg sikker på at administrasjonen som styrer dette vet hvordan markedet er og hva det er mulig for klubben å få ut av en ny avtale.  

:)

---------------------------

Fuh! Fuh! Fuh!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340