Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 21 jan 06, 01:25
Opprinnelig postet av djpete
Opprinnelig postet av Snæbbussaristokrat 1

Men det jeg reagerer kraftig på når det gjelder deg, djpete, er at du mente Drillo var en katastrofe allerede før han kom til FFK og har fulgt opp siden med å si æsj til absolutt alt som har med Drillo å gjøre.


Skal jeg reagere like negativt på din uforbeholdne støtte til Drillo fra dag en?
Jeg uttrykte skepsis til Drillo, men stillte meg uansett 100% bak han, og var villig til å gi han en sjanse. Sier du noe annet så er det blank løgn. Jeg var skeptisk, men håpet at han og Eggen kunne fungere i tospann. Poenget er: "tospann finnes  ikke i vokabularet til Drillo. Han hører ingen andres stemme enn sin egen, såfremt de ikke taler de samme meninger som hans. Han er blottet for sosiale antenner, og totalt umotagelig for kritikk, såvell usakelig som konstruktiv. 
Etter min mening har det i ettertid vist seg at min skepsisme var velbegrunnet. Blir dermed så lei av at du  fortsetter med din evindelige prediken om hvor mye Drillo utrettet under sin periode som landslagssjef, det er meg totalt likegyldig, Fredrikstad tapte terreng i kappløpet mot tippeligatoppen som en følge av hans periode som sjef i klubben.

I media, både nasjonalt, og lokalt, har det i ettertid oppstått et slags "stakkars Drillo" symptom. Hadde alle de som kan, uttalt seg, og ikke bare de som var livredde for å fremstå som noe annnet enn gamle helter. Så hadde nok mediabildet vært et ganske så annet. Plutselig hadde Drillo enorm lyst til å bidra på "først og Sist", "otto" og i alle mulige mediaforá. Gjennomgangsmelodien, spilt på en meget smart måte av en intelligent hovmester ved navn Drillo , var; stakkars meg, jeg ble kjeppjaget fra byen jeg ofret alt for.
Han har ikke gjort oss noe godt som hverken fotballag, fotballby, eller sponsorobjekt. Han skulle "gjøre noe med den "defensive organiseringen", men hva førte det til?? Ingenting.

 Ja takk til engasjerte mennesker (ps:du er engasjert Snæbbus). Nei takk til folk som velger å leve på gamle meritter, og opphøyer seg selv til Gud som følge av dem.





Jeg får bare konstatere at vi er uenig. Jeg synes egentlig det er helt unødvendig for meg å plukke i fra hverandre det du skriver og argumentere i mot deg. Etter min mening så er det meste av det du skriver blottet for objektivitet. 
Drillo er historie i FFK, men det skal bli spennende å se hva han får utrettet i Vålerenga, selv om det sikkert kommer til bli vanskelig å måle hans innsats der. 
For hvis det går dårlig for Vålerenga i 2006, så er det sikkert Drillo som får skylda, og dersom det går bra, så vil djpete med flere sikkert si at det er på tross av Drillo.

---------------------------

FFK på toppen i 2006


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340