Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 12 jan 06, 20:29
Opprinnelig postet av Costanza
4-3-3  hvor kun 1 av de 6 offensive har defensive fibre i kroppen (Bjørkøy) synes jeg faktisk virker ganske usannsynlig.

Tror heller ikke Eggen er bombastisk på at Kvisvik skal ha en ny rolle sentralt bak spissene, men kanskje det er noe han vil teste ut i treningskamper i vinter. Eggen er kjent for å teste ut spillere i nye posisjoner, så det vil ikke overraske meg. Men jeg er skeptisk og tror Kvisvik vil gjøre seg best på venstre midtbane i 4-4-2 for FFK.

Og Tronseth som høyreback? Så vidt jeg vet så har han aldri spilt det før... Da går jeg mye heller for Czwartek!




Mitt forslag til lagoppstilling var ikke så veldig gjennomtenkt, Costanza, det må jeg inrømme. Men at Eggen har tenkt til å bruke Raymond i en ny rolle sentralt virker både som om det er gjennomtenkt og at det også er noe Raymond selv har tro på.
Mitt forslag var kun et tankeeksperiment i forhold til at laget derfor i år vil få nye spillere både på høyre og venstrekant.
Jeg vil nok også gi deg rett i at det er mere sannsynlig at Czwartek spiller høyreback enn at Trondseth blir omskolert til den plassen, men Eggen er jo "ekspert" i å omskolere, så helt umulig er det nok ikke.

Jeg tror nok de to kampene FFK skal spille i Østfoldhallen neste helg vil gi oss en liten pekepinn på hvordan Eggen tenker seg at FFK skal spille i 2006. 
Jeg tror både det kan bli endel forandringer i forhold til den "Drillo" stilen vi spillte i 2005, og i forhold til slik vi spillte før Drillo kom inn på manesjen.

---------------------------

FFK på toppen i 2006


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340