Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rhythmatist

A-lagspiller

Ble medlem: 16 feb 04
Innlegg: 413

Lagt til: 08 jan 06, 18:04
Har ikke så mye å komme med i forhold til løsninger, men vil bare si at Lars er en utrolig dyktig mann å ha med seg. Han klarer også å snakke for oss på en voksen og reflektert måte, og jeg vet av erfaring at han ikke bare spruter ut ting uten å tenke gjennom dem, i motsetning til andre mennesker i PH. 

At han samtidig har like ræva (bokstavelig talt) humor som alle andre på nattbussen hjem fra andre sida av Norge er heller ikke noe minus. Flink med Lego er`n og!

Men, seriøst, jeg ser ingen fullgode alternativer pr. i dag. Ja, det er folk der som kan gjøre ting bra, men ikke så fullstendig som Mr. Thoresen. Lars representerer noe så sjeldent som en leder uten Gutteklubben Grei-syndrom, noe jeg mener vi skal passe oss veldig for. Er nok av folk som ikke takler lederskap, så de ender opp med en liten gruppe som bestemmer saker som resten av organisasjonen ikke kan stå for. Er jo ikke tvil om at mange har reagert på denne husbyggingen, f.eks. Noe jeg mener ikke skulle vært gjort i PH`s navn, men heller som en greie fra en del FFK-supportere. Sånn det virker utad så er dette noe som ble vedtatt på et møte av PH-ledelsen, noe det slik jeg har forstått  ikke er. 

På den annen side, Lars skal ikke ofre en lang utdanning for oss heller. La oss bare prøve å finne en løsning som frigjør tid. Kloning er litt frem i tid ennå, men kanskje Kopisentralen kan fikse noe... Eller kanskje Lars kan delegere mer arbeid til andre, det er også lederskap. Vet ikke akkurat hvordan fordelingen er nå, men regner med at det er mange som har en del å gjøre allerede. Kanskje kunne også noen andre tatt seg av medlemsbladet, f.eks? 

Nei, Lars, kjør hardt, for faen!

---------------------------

Bams-fia, Jack og sang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340