Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Vidar

A-lagspiller
Ble medlem: 09 aug 04
Innlegg: 239

Lagt til: 14 des 05, 01:19
Opprinnelig postet av JJunior
Hvis man kun skal bedømme hvilke spillere man skal kjøpe inn ut fra etterpåklokskap så kommer man ikke så veldig langt...
Klubben tok en sjans når det ble invistert i Kvisvik.
Om det var verdt det er det nok mange meninger om, men det var vel ingen som tvilte på at vi trengte Kvisvik før han kom.


Nuvel, på grunn av hans gode humør? Det var da mange spillere som var kjent for godt humør, etter hva jeg leser, f.eks. Enerly. Men folk er ikke maskiner, det burde man vite. Man må trives med omgivelsene for å ha godt humør og det gjorde han i Bergen.
Opprinnelig postet av JJunior
Nå har mange supportere skreket etter skikkelige klassespillere som har prestert på høyt nivå før.
Er virkelig ikke CL med Arsenal høyt nok nivå til å tilfredstille en FFKsupporter?

Jeg har iallefall ikke skreket på det, selv om det er populært og kanskje du har. Det jeg vil er at man skal prøve med vilje å glemme året med Drillo som er gått og late som om den nye sesongen er fortsettelse av 04-sesongen og at man skal satse skikkelig på MacDonalds.
Opprinnelig postet av JJunior
Jeg syns det er flott at klubben viser at de vil satse!
Om han slår til eller om han flopper er det uansett ingen som vet noe om før om en stund. Men om han flopper så kan ihvertdall ikke klubben beskyldes for å satse på kvantitet fremfor kvalitet i dette tilfellet....

Sukk, man burde iallefall vite at en spiller man satser mye på ikke flopper. Men da kreves det kritisk research og ikke bare kikke på det beste på CV`en og være blind for resten. Man vil lett kunne beskylde klubben for å være starstruck og lett å forføre av gode selgere.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340