Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

stenhard

A-lagspiller

Ble medlem: 14 jun 03
Innlegg: 587

Lagt til: 15 nov 05, 09:26
Synes det er merkelig at vi bytter ut en trener som så vidt klarte å holde oss i Tippeligaen med en annen som har gjordt akkurat det samme. To nesten like sesonger i Tippeligaen. Selv om vi var best på våren i år og høsten i fjor. Jeg lurer fælt på hva som skal bli så mye bedre nå som Eggen jr. tar over igjen? En av feilene som Drillo gjorde var å ikke kvitte seg med det forrige trenerteamet. Skulle kommet inn med sine egne folk. Grunnen til dette var vel at Drillo ikke hadde anledning til å følge alle treninger. Drillo har ikke gjordt det dårligere i år enn jr. gjorde det i fjor.
Når det buttet som værst så ble ikke Eggen med inn i garderoben i pausen engang. For en sleip ål. Alle med litt omløp i topplokket skjønte hva det gikk ut på. Distansere seg fra problemene. Og han lyktes faktisk. De fleste gikk på det der. Eggen kom ut av det hele hvit som snø. En utrolig prestasjon. Det kunststykket klarte han også med Glenn Rostad i sin tid. Fra og ha vært på alt av treninger og kamper, uttalt seg til media under hele vårsesongen, går han plutselig rundt på matta i pausen. Merkelig holdning. 
Jørgen Pettersen var en av FFKs største talenter før Eggen kom. Forsvant fra FFK med null selvtillit. 
Håkan Söderstjerna var veldig nære en svensk landslagsplass før han kom til FFK. Forsvant fra FFK uten å utrettet noe som helst.
Tero Koskela har vært innom det finske landslaget. Fikk ikke til noe som helst i FFK.
Welton Melo. Er det noen tvil om ferdighetene? Jada, han hadde tilpassningsproblemer og kona trivdes ikke. Hvem har ansvaret for det?
Olof Watson forsvant bitter på FFK. Er nå tilbake i Tippeligaen med Odd. Spiller seg mest sannsynlig inn på laget. Gutten bryr seg kun om fotball. Trente og holder på med ball konstant. Må bli noe av den gutten. 
Markus Ringberg. Selve guden. Kom fra ingenting og spilte seg inn i FFKs historie for alltid. Der skal Eggen ha kred fordi han fant gutten. Kommer aldri til å tilgi de ansvarlige for at de lot han gå til Felleskjøpet.
Roger Risholt. En sær jævel fra sørlandet. Det må være plass til sånne også. For en fighter. Ikke lurt å la han gå og gratis ikke minst.
Bjørnar Johannessen. Er han dårligere enn de andre vi har hatt ved siden av Brenne? Ikke f... Kjempegutt. En evighetsmaskin på midten som scorer en del mål.
Det er sikkert flere her som jeg har glemt.
Synes det er utrolig at Eggen ikke er ivrigere på overgangsmarkedet allerede. VIF har allerede sikret seg to forsterkninger. LSK har lagt inn bud på Occean. Er Eggen fornøyd med det vi har?

---------------------------

03.08.2005 Fredrikstad - Rosenborg 5-1


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340