Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Pelle

A-lagspiller

Ble medlem: 12 jun 03
Innlegg: 425

Lagt til: 14 nov 05, 22:41
Opprinnelig postet av Ido Form Klyster
At frekkrikk og bedreviteren ikke skjønner, er vel gammelt nytt. Vil bare si at jeg aldri har prøvd å gi noen skylden i det hele tatt, men HVIS noen skal ha skylden er det vel ikke mer enn rett og rimelig at alle ansvarlige får sin "del"? Å si at Drillo ikke har resultater å vise til er i beste fall idiotisk, mer som patetisk. Sannheten er vel at det er enkelte andre som ikke har all verdens å vise til?


Drillo har resultater å vise til med landslaget. Drillos på nittitallet er vel det beste vi noen gang har opplevd med landslaget. Selv om landslagsspillerne i dag er bedre spiller for spiller (kanskje...) klarer vi ikke å få den samme gløden og trøkket som Drillos hadde. Ære være Drillo for det.

Men som klubbtrener har ikke Drillo mye å vise til dessverre. Heller ikke i Fredrikstad. Skulle han vært med videre i FFK, ville han nok gjort det mye bedre i sin nye, tiltenkte rolle enn som hovedtrener. Kampanalyse og taktikk har han greie på. På det menneskelige plan er han vel ikke best i klassen.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340