Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 08 okt 03, 13:34
Det laget jeg vil se mot Hønefoss:

------------------Sørlie------------------
Cwartek--Trondsen--Pettersen--Watson
Helland----Risholt---Bjørnar-----Håkan
--------------Ringberg--Melo------------

Sørlie gir seg selv. Det samme gjør Cwartek på høyreback og Trondsen i midten. Velger å sette Jørgen Pettersen inn som makker fremfor Helland som skyves opp på midten. Hvorfor? Synes Helland og Trondsen avslørte seg veldig mht tempoproblemer mot Hønefoss. Jørgen er noe kvikkere i beina, samtidig har han spilt såpass bra der tidligere. Helland kan gjøre en minst like god jobb på høyre midtbane. Han gir ro og trygghet i midtbaneleddet med pasningsfoten og duellspillet. Samtidig er han flink til å holde igjen slik at Cwartek får komme mer med offensivt.

Har valgt Olof Watson på venstreback. Virker derimot ikke som om Watson står høyt i kurs hos Eggen om dagen, så dette er nok ikke realistisk, men synes Watson har jobbet meget bra i år og gjorde det også bra som venstreback mot Start.

Sentralt på midten har jeg plassert Risholt sammen med Bjørnar. Sistnevnte under tvil. Ikke lett å sette Petersen på sidelinjen, han har spilt bedre enn mange skal ha det til de siste kampene. Magnus Riis og Michael Røn nærmer seg også en sjanse fra start, så her er marginene små. Håkan fortsetter på venstre.

På topp blir det selvsagt Ringberg. Den andre spissplassen hersker det tvil om. Dadason kommer direkte med fly fra Hamburg, og rekker kampen dersom det ikke blir store forsinkelser, men dette er ikke noen god oppladning til kamp. Usikker på om Melo er fight for fight, men dersom han er det, så foretrekker jeg å se ham fra start her. Tror ikke Momo er moden for oppgaven ennå. Petersen har ikke vist seg som noe fullgodt alternativ som spiss, mener jeg.

Kanskje blir også Tore P å se i troppen?

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340