Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Replicant

Knøttespiller

Ble medlem: 10 aug 05
Innlegg: 39

Lagt til: 02 okt 05, 13:31
Opprinnelig postet av Razz
Jeg synes dette er helt riktig av F-B! En avis skal ikke være supporter av et lag, og hvertfall ikke dyrke en spiller. En journalists jobb er å fortelle folk hva som skjer i verden. Jeg så selv Raymond ute på fredag, sammen med en ikke ukjent günder og mangemillionær, samt en progamleder som forsøker å gjøre folk til millionær. Og i glassene var det langt fra Farris for å si det slik. I tillegg virker Raymond sær og vrag i sine uttalelser, noe som underbygger en oppfatning at dette ikke er suppe på spiker. Hvis en klubb har et reglement som sier at man ikke skal drikke alkohol mer enn 48 timer før kamp, så bør man heller ikke gjøre det! (Vel og merke vet ikke jeg hva som en regler for FFK). 

Dette var lite lurt av Raymond ja, han kan selvsagt gå ut å vise venner byen, men styr unna alkoholen!


Dette er direkte svakt av Kvisvik. Jeg synes signaleffekten er negativt uansett om han drakk eller ikke. Og gjorde han det, så bare viser det at han ikke er den forsterkningen vi håpte på. Synes det er bra at f-b tar tak i disse situasjonene, da det har vært mangel på slik før. Dette er en alvorlig situasjon uansett hva som har blitt konsumert. 

Jeg sto selv ved siden av simen på mets en lørdag, var i vår en gang,  hvor han var full. Han hadde suspensjon eller så var han skadet, husker ikke helt.  Laget skulle jo spille kamp på søndag også skulle simen spille cup kamp på onsdag. Nå vil sikkert mange si at det må være lov, går ikke inn under 48 timers regelen. Men jeg reagerte når jeg sto der, og syntes det da, og også i ettertid, at det sendte en veldig feil signaleffekt.  

Brudd på 48-timers regelen, førte til at sørli ble satt på tribunen, og har først nå spilt seg tilbake i diskusjon igjen. Jeg synes at, hvis Kvisvik drakk selvfølgelig, det burde få konsekvenser for ham, selv om han er "stjerna" på laget. Her kan man ikke gjøre forskjell mellom spillerne. 

---------------------------

" Vi sitter på en udetonert bombe her i fredrikstad, og da kan det smell skikkelig" - Knut Torbjørn Eggen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f