Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Replicant

Knøttespiller

Ble medlem: 10 aug 05
Innlegg: 39

Lagt til: 28 sep 05, 15:10
Opprinnelig postet av b-tribunesliter
Dette var et fornuftig løsningsforslag. Eggen får de rettighetene som han trenger og kan nå med god samvittighet peppe spillerne før, etter og i kampsituasjonen. Samtidig slipper FFK nå det maset som automatisk kommer fra presse, trenerforeninger og synsere forøvrig vedr. en avskjedigelse. Vinklingen deres hadde garantert blitt at FFK oppfører seg totalt useriøst, med FFK`s skadeliste fra 01.01.05 som vedlegg. Nå blir det ro i rekkene og Ove Røsler pepping av sine spillere under kamp kommer til å blekne sammenlignet med det Eggen kommer til å gjøre de siste 360 minuttene av sesongen. Gi FFK`s spilllere og trenere mulighet til å avslutte sesongen med verdighet.  Støtt FFK nå!


Hvis løsningen blir at eggen styrer treningene og har kampledelsen de siste kampene, så ser det lyst ut. Men du tror vel ikke at kommunisten slipper taket så lett, nei han klorer seg nok fast.

Løsningen idag, viser bare at vi har et handlingslammet styre, som ikke fungerer som noe annet enn gutteklubben grei. De burde vært avsatt på dagen!

---------------------------

" Vi sitter på en udetonert bombe her i fredrikstad, og da kan det smell skikkelig" - Knut Torbjørn Eggen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340