Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 26 sep 05, 20:56
Endret: 26 sep 05, 20:58
Opprinnelig postet av djpete
Opprinnelig postet av keiko99
da hjelper det sikkert at du med flere roper om at drillo skal gå av.. PH skulle støtte trodde jeg og det samme gjelder dag den andre forsangeren...


Du, som går før kampene er ferdig skal iallefall ikke lære meg hvordan jeg skal oppføre meg. Jeg er i min fulle rett til å skrike at jeg mener Drillo bør gå. Jeg akter ikke å stå som en duracell-kanin å nikke og være enig i at klubben drives/trenes lukt ned i 1. divisjon, jeg elsker klubben for mye til det. Når vi har en hovedtrener som i samfulle 90 minutter sitter med ræva tredd ned og limt fast i stol, og likner mest på en dårlig kopi av Robert DeNiro i filmen; Oppvåkningen...altså FØR han våkner opp, da blir jeg Forbanna, frustrert, oppgitt, maktesløs og trist.
La en mann som bryr seg, få trene vår kjære klubb, mannen som leder klubben nå bryr seg ikke om klubben vår!!


Poenget nå er ikke å gi den ene eller den andre skylden for det som har gått galt, men å snu en trend, som fører oss rett ned i 1. divisjon.
Jeg har vært en stor beundrer av Drillo i mange år, men jeg ser nå at  antagelig den eneste sjansen vi har for å redde plassen er å la Eggen ta over som hovedtrener allerede pr. dags dato. Og så får man evaluere etter sesongen om man fortsatt vil ha Drillo med i en assistent rolle til neste år.
Vi har rett og slett ikke råd til å la Drillo forsøke å kjøre videre i samme spor resten av sesongen. Sorry Drillo!!

---------------------------

FFK på toppen i 2006


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340