Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Pondus

Bedriftsspiller
Ble medlem: 26 sep 05
Innlegg: 12

Lagt til: 26 sep 05, 13:10

Hørte intervju med Drillo på radioen i går å holdt på å spy. Mannen mente faktisk i fullt alvor at 1.omgang var bra og at uflaks og tilfeldigheter sendte Ålesund til trygg ledelse !!! Hvor lenge kan vi høre på den mannen prate svada? Ingen innbytter fra FFK før etter 0-3 !! Vi kastet bort vår eneste kreative spiller Brenne som spiss, og vi hadde null innsats på banen. Vi må ha Norges desidert dårligste trener !! 

Så til poenget med at jeg er inne på denne tråden. Markus Ringberg var viktigste grunn til at FFK rykket opp fra 2.div til Tippeligaen. I tippeligaen scorte han 11 mål i sin debutsesong, og jobbet og slet iherdig for lagkameratene i hver kamp. Husker godt vi snakket sammen på vårsesongen i fjor at eneste mann som sto opp i motgang var Ringberg !!! Han var hovedårsaken til at det snudde seg for FFK i fjor. Det hele blir jo tragikomisk når man har råd til å hente inn Toth( Gerd Muller, der bomber, what ever..) og ikke ser seg i stand til å forlenge med lagets kaptein og beste spiller. Typisk Drillo. Han hadde vel en mening om spillestilen tenker jeg. Drillo tåler jo ikke kritikk( ikke Eggen heller)... Når er Markus god? Jo, i 4-4-2 med innlegg fra kantene. Vi hentet inn Kvisvik som visstnok skal være god på slike ting, og da solgte vi Ringberg !!?? Hvem skal Kvisvik slå inn til? Hoås? Kommentarer overflødig...

Konklusjonen er at jeg er enig med trådstarter at økonomisk er det det dummeste ledelsen har gjort.. Koster et nedrykk dessverre. Og som en digresjon til slutt: Hvorfor må Drillo være så sær å sette seg selv foran laget? Ingen delløsninger i trenerapparatet har noengang fungert. Eggen er jo en skygge av hva han er i fjor. Bytt trener nå !!! Ønsker forøvrig Markus Ringberg lykke til videre i Ham-Kam. Flott idrettspersonlighet !


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340