Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

jorhan

Juniorspiller
Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 159

Lagt til: 14 sep 05, 22:54
Opprinnelig postet av Klokan
Opprinnelig postet av jorhan
Opprinnelig postet av Husgutt
enig med klokan!! folk som sammenligner ffk med burgere er ikke supportere.. ekte supportere holder med laget i tykt og tynt..  fotball er følelser og føler du ikke mer for FFK enn at du kan gå 30 min før slutt. ja da er du ikke supporter men tilskuer.



Er det ikke følelser når du blir så forbanna av slappe holdninger at du får lyst til å gå? Jeg har ikke gått før en kamp er slutt men dere må respektere at andre gjør det. Det skrives så jævlig mye dumt inne på det forumet her og folk er så lite åpne for andres meniger at det totalt meningløst å bruke mere tid på dette her. Trodde kanskje at noe av greia var å utveklsle meninger ikke slenge dritt til andre fordi de mener noe annet. Dere må slutte å mene noe om hvem som er ekte supportere eller ikke. Det dreier seg om andres følelser (følelser som dere snakker så høyt om) som dere umulig kan vite noe om. La folk mene hva de vil eller flytt til et kommunistland hvor alle skal mene de samme.TULLINGER!!!!


og det du skrev ser mye penere ut eller ?

Nei sikkert ikke men man svarer på tiltale. Blir jævlig provosert når andre skal påberope seg retten til å avgjøre hvem som er supporter eller ikke. Du vet like godt som meg at her inne er det ikke mye saklighet. Du skal ikke utale deg mye utenfor standarden for noen kaller deg entet dum, medgangssupporter, uviten eller noe annet hyggelig. 
Så men hva du vil om det jeg skrev, det er jo hele poenget.

---------------------------

jorhan


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340