Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

frekkrik

A-lagspiller
Ble medlem: 01 nov 04
Innlegg: 562

Lagt til: 14 sep 05, 14:45
Her ble det ufattelig mye PISSprek.... for det første Finn eller hvem det var, jeg har stått med plankehaugen i HELE år, igår var første kampen jeg ikke gjorde det, så ja jeg føler det som om det er "vi", men unnskyld om du ikke er enig...
Detter er faktisk en av grunnene til at jeg følte for å sitte igår.. Det har blitt så mange "ekstreme" som står der! Man får ikke ha egne meninger, det er jo fali det! Om jeg føler for å skrike ut at nå får guttane for hælvette se til å jobbe, så gjør jeg det! Om det skal være ødeleggende for dem som speller utpå der, så får dem faen meg finne noe annet å gjøre...  I sjakk så tror jeg ikke dem opplever å bli kritisert... Å JA, jeg går på stadioen for å bli underholdt og se laget jeg elsker VINNE kamper! Selvfølgerlig krever jeg ikke at de valser over det som er, men PRØVER de, så kommer de langt med det... Igår sprakk det totalt når jailbird var heldig på første målet.. Det er her man skiller topplag fra bunnlag! Istedet for å kollapse helt må alle å enhver gå i seg selv å bare jobbe enda hardere! Det skjedde ikke igår heller.. Hadde vi fått et heldig mål, vil jeg vedde MYE på at enga hadde reist seg å jobbet på. Dels fordi de har en mye bedre stall, men også fordi de virkelig VIL vinne! Noen ganger lurer jeg på om alle på laget har den innstillinga! Å det er trenernes jobb å plukke ut dem som har den! her har de mye skyld! Trodde Eggen hadde tatt over mer å mer, men det vet jeg med 100% sikkerhet at ikke har skjedd!

Så til et utsagn som JEG mener er helt på tryne av Dagfinn! Når han kritiserer OSS så bør han kanskje gå i seg selv først! Bra spill=engasjert publikum! Sånn er det bare, å det gjelder verden over! Når de gang på gang ikke innfrir så kan det ikke være så rart at folk er misfornøyde? Da får de heller ta det til seg å jobbe enda hardere!! Synes dem skal være sjeleglad for at det kom over 10000 igår!

Tror en del av dere må skjønne at folk går på stadioen på forskjellige premisser å vilkår! Noen er der for å bli underholdt noen for kun å støtte laget å noen begge deler! Så kom ikke her å "dikter" hvordan folk skal oppføre seg på kamp, det tjener INGEN på!

Måtte bare få ut det her

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340