Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

fidq

Juniorspiller
Ble medlem: 31 mar 05
Innlegg: 103

Lagt til: 14 jul 05, 20:54
Ringberg er en målscorer og han vil score mer i høst hvis han får litt hjelp av flere medspillere. Markus har ønsket å forlenge kontrakten med FFK, men det er FFK som har drøyd det hele. Er slettes ikke sikkert han hadde forsvunnet etter sesongen. Dessuten er det bare "knapper og glansbilder" vi får for ham nå.

Det er helt tydelig hva flesteparten av supporterne mener om salget av Ringberg. For det første er han viktig for klubben (det trengs vel ikke å utdypes, fast i 11`ern) og for det andre fortjener han å bli behandlet med respekt for den jobben han har gjort siste 3,5 år! Hvilke signaler sender man ut til de øvrige spillerne når ledelsen bare avskjærer den største helten av de alle på dagens lag og gir han "sparken"?

Jeg selv bor i Oslo og pendler hjem til hver eneste hjemmekamp for å benytte med av mitt svinedyre sesongkort (tippeligaens dyreste) på hovedtribunen. Hvis det skal være slik at FFK sin ledelse ikke respekterer de spillerne som vi supporterne elsker vil jeg ikke være med å betale ledelsens lønn heller. Da dropper jeg sesongkortene neste sesong. :mad:

---------------------------

Vi trenger Markus Ringberg!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f