Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 22 mar 05, 17:21
Så klart spillere kommer og går i tippeligaen, det er ikke det som er poenget. Poenget er at Stian er en spillertype det er lett å like, ihvertfall for meg.

Han er en slags "underdog", en spiller som gjør lite av seg, som ikke er stort å se til (liten og ikke spesielt kraftig bygd), men som har masse å by på i hurtighet og teknikk. På sett og vis mener jeg han tilhører en litt svunnen tid, den gangen man kunne bli god uansett åssen fysikk en hadde.

Jeg tipper Stians framtid blir avgjort av den spillertypen man eventuelt får tak i fram til vinduet lukkes. Hvis det ikke blir noen venstrekant ville det være dumt av Stian å velge Aalesund, tror jeg, fordi et FFK i form, med Stian i form på venstrekanten, vil bli en skikkelig knallkombinasjon.

Personlig mener jeg Håkan er altfor svak som vingspeller til at han kan fylle Stians plass. Og kommer FFK til å finne en midtbane/ving som er like god som Stian i nettopp det å være ving? Jeg tviler sterkt! Mulig man finner en spiller som er mer anvendelig, joa, men Drillo vil jo ha spisskompetanse!!!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340