Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Stinger

Knøttespiller

Ble medlem: 04 mar 04
Innlegg: 67

Lagt til: 27 nov 04, 00:13
Vi er vel alle enige om at oppsettet ikke er særlig bra for vår del, hvis vi kun legger vekt på de tre datoene som er de hotteste. Ja, det suger MAX!
Men vi kan ikke gjøre en dritt med det likevel, så ikke grav dere helt ned ennå. La oss se det positive med oppsettet: Vi får en knall avslutning. Det viser seg hvert eneste år at det er i de siste 5-6 kampene at det virkelig avgjøres. Spesiellt de siste 3 kampene. Der får vi 2 hjemmekamper + en bortekamp mot et nyopprykket lag. Der har vi helt klart en stor fordel, enten vi ligger dårlig an på tabellen, eller kjemper om Royal-League plass.

1. serierunde: Vi dominerer Ullevål fullstendig på tribunen, vi spilte U der denne sesongen, og har en større sjanse for 3. poeng neste år.
16. Mai: Stadion ville blitt utsolgt, ja kjiipt det, men vi sliter ikke økonomisk akkurat... Det vil bli nesten som Ullevål under cup-finalen når vi møter Enga der, slett ikke umulig at det blir utsolgt. Kommer til å bli en fantastisk opplevelse hvor Norges to beste supporter-grupper vil skape Tifo som en tippeliga-kamp aldri før har nådd sokkelessen engang.
Siste serierunde: Vi spiller et oppgjør som mest sannsynlig ikke betyr liv eller død for oss, men OM kampen skulle være av større betydning for oss (Medalje, Royal-League eller overlevelse), så møter vi tross alt et nyopprykket lag. Vi vet jo at nyopprykkerne statistisk sett kjemper for tilværelsen i siste runde.

Ikke se så mørkt på det. Det som egentlig irriterer MEG mest, er at RBK nesten ALLTID får hjemmekamp de nevnte datoene.
Er vi enige om at dette tross alt er bedre enn SCENARIO: 16.05.05 FFK - Løv-Ham....?

---------------------------

Stinger

-Supporter i alle vindretninger


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340