Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5541

Lagt til: 26 nov 04, 12:41
Forstår hva du sier Constanza. Er like fullt ikke enig. Hadde forstått deg hvis FFK var et stort børsnotert selskap med filial i Fredrikstad og med forventning om avkastning til aksjonærene.
Det er jo ikke tilfelle. Her er det en tydelig sammenheng mellom klubbens penger til rådighet og det produktet de kan presentere. Jeg har ikke råd til å kjøpe et reklameskilt med navnet mitt på(tror ikke det hadde vært så kult heller) som sponsorene har. Det å kjøpe sesongbilett er min måte å støtte klubben økonomisk på. Snakk om valuta for pengene! Produktet "Hjemmekamp på Stadion" har veldig lite med fasiliteter å gjøre. Ikke det at jeg ikke ønsker et nytt stadion velkommen. Men for meg er dette underordnet for en klubb som var i 2. div for to år siden. Dette er jo en enda større grunn til å støtte klubben økonomisk. Det jo også en marginal prisøkning det er snakk om.

Husk på det at andre klubber i Norge må selge Tippeliga kamper på billigsalg for at det skal komme folk på kampene. Mange av de andre har invitert tusevis av skoleelever gratis for at det ikke skal være glissent på TV kamper blant annet.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340