Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mayadan

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 292

Lagt til: 25 nov 04, 18:53
Endret: 25 nov 04, 18:53
Jeg så akkurat et innslag på tv-østfold der det var et intervju med Frode Kværneng i forbindelse med prisen på sesongkort for neste sesong.

Han sa klart i fra at publikum måtte regne med en liten økning i pris på sesongkort neste år, men ville ikke gå ut med noen eksakt pris. Det er vel noe av det tilsvarende som har blitt skrevet i f-b også. Nå har FFK allerede blant de dyreste sesongkortene i tippeligaen, og samtidig en arena som ligger i bunnsjiktet. At de velger å sette opp prisen en sesong før de mest sannsynlig spiller på en helt ny stadion skremmer meg litt. Hva vil prisen bli når den nye stadion står på plass?? Da har de jo i tillegg argument om at publikum for være på tippeligaens beste arena. (Må jo nesten bli det :))

Kværneng sier også at han forventer at det blir solgt flere sesongkort til året, og det har han helt sikkert rett i også. Det som plager meg litt er at klubben til de grader spekulerer i den enorme interessen som er her i byen. Hva med å gi litt tilbake til alle de som møtte opp hver kamp i hele år, mens det så som mørkest ut. Uten oss er det ikke engang sikkert at FFK hadde vært et tippeligalag i dag.

En litt frustrert mayadan som uansett pris kjøper sesongkort neste år, dog med en liten bismak...

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340