Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 21 okt 04, 09:43
Antidrillo, mener du virkelig det du til stadighet gjentar? Det er historieløst og uhøflig å skulle ta Eggen nå som vi har slitt litt etter hva han har gjort for klubben! Du har tydligvis ikke vært på stadion og sett FFK spille seriekamper mot lag som Tynset og Rakkestad.

All ære til Terje Høilie og andre sponsorer samt oss selv som møter opp og støtter FFK økonomisk, men skjønner du ikke hvor viktig en trener er? Treneren er motivatoren, den som holder laget sammen, som tar ut de rette spillerne og som legger opp den rette taktikken. Se på RBK. De har pengene, spillerne, men mangler iår den gode treneren og kan for første gang på 13 år tape seriegullet. Sponsorene kan bla opp så mye penger de vil, noen må få laget til å fungere også og det gjør Eggen.

Visst har Eggen gjort feil også, men helheten har brakt oss fra dypet til toppen på 2 sesonger.

At vi ved sesongstart ikke hadde fått de forsterkningene vi trengte kan ikke legges på Eggen eller HH alene. Jeg tror FFK fikk tak i de spillerne de kunne få tak i, FFK bar da på ingen måte noen atraktiv klubb for gode spillere med ambisjoner. Det er vanskelig for en nyopprykket klubb å signe "stjernene". HamKam fikk heller ingen store navn foran sesongen, men har gjort det bra grunnet treneren Solbakken. Eggen gjorde det også bra med Moss med små midler og ikke den beste stallen.

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340