Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5407

Lagt til: 10 jan 24, 09:00
Endret: 10 jan 24, 09:07
Endret av: Rey

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Enig, og jeg tror han har mye å bidra med-

Spørsmålet er om dagens sportslige ledelse vil han han, nok. Om ikke kan han faktisk ende i en annen TL klubb.

Jeg synes egentlig spørsmålet virker å være om HAN vil nok. Det virker ikke slik på intervjuene han har gitt tidligere og det er enda mer som tyder på at han ikke er det etter det siste intervjuet han ga.

 

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Ny danske på vei, på lån. Offensiv midtbane. Ser ut som en spennende spiller, men kanskje ikke et soleklart førstevalg i TL? Hvor stor er denne utlendingskvoten igjen?

Synes igjen dette er en rar signering. Han er i utgangspunktet kantspiller, noe vi ikke spiller med. Han er bare nitten år og kommer på lån og er utlending. Synes det er en merkelig prioritering å bruken en utenlandsplass på en nitten år gammel lånespiller for å utvikle han for Glimt. Det kan selvfølgelig være med opsjon på kjøp slik det var med Kvile, men rart likevel.

Vi har, hvis vi tar med Fischer, 10 utenlandske spillere i troppen. Grensen er ni. Da må vi ha ut to stk.De som jeg ser er mest nærliggende å kvitte seg med er Konte, Lima og Björkström. Men vi sitter ikke akkurat med gode kort på hånden når det gjelder å forhandle med andre klubber om overgangssummer. Som med Lima, så vet de at vi ikke bruker han og at vi må kvitte oss med utlendinger. Lukter billigsalg, som med Williams (Selv om kontrakten hans var kortere)

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340