Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 03 jan 24, 16:56

Opprinnelig postet av scheien

Det er vanskelig for noen av oss å vite hvilken form og nivå Tarik har om dagen. Det vi vet er at vi har fjernet mange av de mindre spillerne vi hadde i troppen og erstattet de med spillere som har høyde og muskler.

Slik jeg ser det så har ikke nivået til Tarik noe å si. Han passer rett og slett ikke inn i fotballfilosofien til Trenern vår, og da er det totalt unødvendig å hente han tilbake. 

Ser hva du sier, men kjøper ikke helt argumentet. Hvis Tarik selv er klar og i form, så kan han bidra med så my hurtighet, teknikk, overblikk og erfaring at han helt klart kan styrke laget. Tarik er vel ikke høyere enn han var sist han spilte for FFK, men han er helt klart sterkere, ikke lenger en spiller motstanderne bare kan skubbe til side. Dessuten er Tarik veldig fleksibel, han kan spille på nærmest enhver posisjon fra midbanen og fremover. Så jeg deler ikke oppfatningen at han ikke kan brukes i dagens FFK. Det tror jeg faktisk godt han kan. 

Men det gjenstår å se hva det blir til.  

 

Hva gjelder keeper diskusjonen er jeg enig i de kommentarer som har kommet. Men er det noen som kan forklare nærmere hvilke svakheter Jensen har som gjør at man overhodet vurderer å bruke milioner på et alternativ? Jeg har fortstått at Jensen i blant har gjort en og annen tabbe, men er det noe bestemt her, et mønster i tabbene som gjør ham upålitelig? Mitt inntrykk er at han har vært både stabil og god i lang tid, så jeg forstår ikke helt hvor problemet ligger. 

 

Ellers har jeg et spørsmål mer, til forumet og de som kjenner spillertroppens nyere historie bedre enn meg: Hvor mange spillere i dagens FFK ligger an til å ta en Czwartek? Altså følge med FFK fra 2.divisjon og opp til Eliteserien? 

Så vidt jeg husker var det bare Pål Andre C som gjorde det i 2002-2004, men hvor mange (og hvem) gjør det samme nå? 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340