Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 29 okt 23, 12:20

Da har dagen kommet hvor våre rødhvite helter skal få motta litt velfortjent hyllest fra tribuneplass etter at opprykket har vært klart en stund allerede. Mjøndalen får æren av å være gjester på denne feiringen og vi tillater oss å håpe at de blir statister.

Et annet moment ved kampen er at med poeng i dag har FFK sikret førsteplassen i årets OBOS-liga. KFUM ligger per nå seks poeng bak og har to kamper igjen. Nå tror jeg nok de kristelige unge menn fra Ekeberg vil rette oppmerksomheten mot et annet sted enn Fredrikstad i dag, siden de vil være klare for opprykk om Kongsvinger avgir poeng.

Mjøndalen på sin side kjenner fortsatt den ubehagelige pusten fra Hødd, Åsane og Jerv i nakken. De er fortsatt ikke helt sikre på å unngå verken direkte nedrykk eller kvalifiseringskamper, så det bør ikke mangle motivasjon - men årets utgave har rett og slett manglet kvalitet, det er jo en grunn til at de ligger der de gjør.

Et annet moment er jo at Bjartalid kjemper om å bli divisjonens poengkonge, før runden deler han førsteplassen med Sulfs Tommy Høiland. 

Vårkampen endte med 1-0 til oss, så de brune har sikkert lyst på revansje. La oss nekte dem den gleden Laughing

---------------------------

Journalist: "Gordon, in what areas do you think Middlesbrough were better than you today?"

Gordon Strachan: "What areas? Well, mainly the big green one out there"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340