Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Anders Strand

Juniorspiller

Ble medlem: 19 jun 09
Innlegg: 163

Lagt til: 02 okt 23, 09:42

Hm. Jeg skjønner vel ikke helt en del av diskusjonen rundt denne kampen.

4. juni - for temmelig nøyaktig fire måneder siden - spilte FFK mot Raufoss der oppe. Det var en tvers igjennom elendig kamp, der vi ikke hadde noe angrepsspill i det hele tatt. Men av smått ubegripelige grunner bestemte dommeren seg for å legge til et ekstra minutt på overtiden, slik at Lima fikk pirket inn en helt ufortjent utligning til 1-1.

I går møttes de samme to lagene, og FFK styrte kampen fra 1. til 94. minutt, skapte masse sjanser, lekte seg til dels med forvirrede raufossinger, som ble løpende mellom og ikke hadde annet å ty til enn noen brutale gulkorttaklinger innimellom.

Denne forvandlingen er jo et middels mirakel! Det går da virkelig ikke an å være misfornøyd med det.

FFK er rett og slett et nytt lag - selvsagt delvis også i egentlig forstand, siden noen av sommerens anskaffelser har vært avgjørende for denne forvandlingen. (Jeg skal passe på enda en gang å si unnskyld til Sørløkk, som jeg i utgangspunktet avskrev som gråstein.) Så Mikkjal skal ikke ha æren alene for det som har skjedd, men spillerlogistikk er da virkelig også en viktig del av gamet. (Jeg skal storsinnet se bort fra at noen av nyervervelsene har vært veldig merkelige fordi de har kommet på plasser der vi hadde utmerket dekning fra før  - Kvile og denne dansken, han heter vel Mikkel?)

Så var det Bjartalíd, som det åpenbart er umulig å bli enig om. Jeg vil påstå at han er en mye bedre spiller enn noen kunne ane når vi så hvor småklønete han var i de første kampene i sesongen. Derimot synes jeg vel ikke han er så enestående som børssettere og kommentatorer vil ha det til - neppe den 6. beste spilleren i OBOS. Han er en hardt arbeidende energibunt og løpsmaskin med en nydelig dødballfot, han skal absolutt ha sin del av æren for forvandlingen, og han kommer ikke til å falle igjennom hvis (tør ennå ikke skrive når) vi rykker opp.

---------------------------

- Hvor var du da Rekdal tok straffa mot Brasil?
- På felt D, rad 10, plass 84.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340