Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ey1984

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 10
Innlegg: 260

Lagt til: 26 mai 22, 16:05

Ny kamp mot et Oslo-lag, denne gangen er det Kristelig Forening for Unge Menn som står for tur. 

KFUM har hatt en godkjent start på sesongen, for så vidt i likhet med oss, og ligger på nøyaktig samme poengsum som vi selv gjør, dog med 3 poeng dårligere målforskjell. Seirene deres har nok vært hakket mer opplagte enn våre, og der vi har seiret mot Start(3), Sandnes Ulf(5) og Skeid (15) er KFUM sine seire mot Bryne (14), Blink(16) og Kongsvinger(10). Likevel er det i dag to lag med nokså lik start på sesongen som møtes i kveld. 

I de siste kampene har KFUM hatt et aldri så lite keeperproblem, med en rekke usikre involveringer fra målvakt Jonas Brauti. Kanskje skal vi greie å utnytte dette i kveld. 

På vår side kommer laget fra et 3-0 tap borte mot Brann, noe som for så vidt er forventet, men kanskje litt skuffende, da vi fremsto såpass mye dårligere enn Brann. Et lite apropos: i etterkant av at Bummen uttalte etter kamp at FFK spilte på en måte som passer Brann veldig godt (høyt press, spillende), stilte Eurosportjournalist Vegard Flemmen Vågbø spørsmål i Fotballmagasinet på Fotball.TV om det egentlig er en god ting at enkelte trenere sverger så kompromissløst til utvikling og spille eget spill, selv i kamper hvor det helt opplagt passer dårlig. Burde Bummen kjørt en mer passiv inngang til kampen mot Brann med mer fokus på defensiv trygghet, noe vi vet Brann har slitt med? 

Kanskje. Samtidig er det vel ikke utenkelig at dersom man hadde mislyktes med en slik taktikk, ville Fredrikstadfolk etterspurt mer offensiv tankegang, og stilt spørsmål ved "hva har skjedd med det offensive spillet til laget". Men likevel verdt et tankekors. 

I dag blir nok i alle fall en veldig annerledes kamp, hvor vi er favoritter på hjemmebane og må forventet å dominere banespillet. Skadesituasjonen er den samme som mot Brann, ergo Kjeldsrud og Aukland ute. Antar at Aleesami går inn på høyreback, da Betten ikke har sett så veldig bra ut når han har fått sjansen tidligere i sesongen. 

Ses på Sørsia! 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340